Šarmantni Bed and Breakfast u centru Trogira

Vanjaka b&b je kamena kuća iz 17 stoljeća u potpunosti obnovljena 2006g. Smještena je na jednom od najljepših trogirskih trgova.

Zašto izabrati Vanjaka B&B, soba s doručkom ?

Vanjaka BedandBreakfast je najbolji odabir smještaja za upoznavanja I istraživanje povijesne jezgre Trogira . Smješten u samom srcu srednjovjekovne gradske jezgre pruža vam mogućnost da osjetite i budete dio atmosfere i duha tog hrvatskog bisera. Deste minuta vožnje od aerodroma, tri minute hoda od autobusne stanice, četiri minute hoda od parkirališta idealna je pozicija za vaš smještaj u Trogiru. Ostavite vaš automobil na parkingu i ne razmišljajte o ljetnim gužvama na cesti, jer iz Vanjaka BedandBreakfasta imate lak pristup svim znamenitostima Trogira, pristup plaži brodom (romantična desetominutna vožnja), čak i brodsku liniju do Splita.

Naše sobe

Ukupno možemo ugostiti osam osoba.

Nudimo smještaj u dvije klasične dvokrevetne sobe smeđa i zelena, sa zasebnim modernim kupaonama, te smještaj u prostranoj sobi u potkrovlju sa jednim duplim i dva pomoćna kreveta. Ova soba ima i nešto posebno: prostranu sunčanu terasu sa pogledom na trogirske krovove idealnu za uživanje u ljetnim večerima ili u toplini proljetnog i jesenjeg dana.

Brown room in Vanjaka bnb
Brown

Povoljna dvokrevetna

bračni krevet, ormar, klima uređaj, bežični internet, SAT / TV, tuš, sušilo za kosu

REZERVIRAJ SADA
Attic room in Vanjaka bnb
Attic

Potkrovlje s terasom

Superior trokrevetna Pogled na vrt, bračni krevet, dva pomočna kreveta, ormar, klima-uređaj, Wi-Fi, SAT / TV, tuš, sušilo za kosu, kuhalo za kavu / čaj, sef, mini bar, terasa, privatna kupaonica

REZERVIRAJ SADA
Green room in Vanjaka bnb
Green

Dvokrevetna soba

bračni krevet, ormar, klima uređaj, bežični internet, SAT / TV, tuš, sušilo za kosu, zasebna kupaonica

REZERVIRAJ SADA

SERVISI NA UPIT

prijevoz iz zračne luke, praonica rublja, iznajmljivanje brodova, iznajmljivanje automobila, jednodnevni izleti u Dubrovnik, Hvar, Šibenik i NP Krka.

Restaurant Vanjaka

PROVEDI UGODNE PRAZNIKE

ZANIMLJIVA MJESTA U BLIZINI


napiši poruku